Ostin tässä jonkin aikaa sitten domainin omalla nimelläni ja olen tässä pikku hiljaa alkanut rakentelemaan kyseistä sivustoa. Se on vielä aivan alkutekijöissään, mutta jo avoimena:

www.Raezla.com

Nyt ensi alkuun sieltä löytyy galleria ja hahmoesittelyosio. Sivuston ulkoasu on vasta tekeillä - minulla oli hieno visio siitä, mutten saanut koodeja toimimaan haluamallani tavalla ja se vei toviksi innon tehdä koko sivustoa eteenpäin. Nyt päätin lähteä liikkeelle sisältö edellä ja sivuston rakenne on nyt toistaiseksi äärimmäisen yksinkertainen.

Omat pähkäilynsä toki myös aiheuttaa se, että haluaisin sivujen toimivan hyvin myös kännykässä. Se asettaa ulkoasulle ihan omat rajoitteensa. Toisaalta olisi kivaa tehdä perinteinen, juurikin tietokoneen näytössä hyvältä näyttävä sivusto. Saa nähdä, millaiseen lopputulokseen tämän suhteen päädyn.

Sivujen sisältökin on vielä mietinnän alla. Toisaalta haluaisin alustoista irrallisen, itsenäisen nettisivun, jonne julkaista luoviin harrastuksiini liittyviä juttuja, kuten piirroksia, kirjoitelmia, valokuvia ja kuvia käsitöistä yms. Harkinnassa on myös fanituspuoli, jonne voisi tulla juttua esimerkiksi Ruohometsän Kansasta ja Hopeanuolesta kera fanitarinoideni ja fanitaiteideni.

Jonkunsorttista sarjakuvaakin voisi tuonne julkaista, jos nyt saisi aikaan tehdä sellaista. Tarinoita ajattelin ainakin sivustolla julkaista.

Vuodatus alkaa olla aika kamala näiden mainosten osalta, harmi kyllä. Lähetin sen ylläpitoon joskus pari viikkoa sitten kyselyä, olisiko tänne mahdollista saada joku premium-jäsenyys, jolla mainokset saisi hiiteen omista blogeistaan. Tämä on hyvä alusta ja olisin valmis jonkun kohtuusumman maksamaankin sen käyttämisestä. Toistaiseksi asiakaspalautteeseeni ei ole kuitenkaan vastattu ja jos nuo sivustoa avatessa koko näytön tukkivat mainokset ovat tulleet jäädäkseen, keskittynen jatkossa tekemään sisältöä tuonne omalle sivustolleni.

Jonkinlainen interaktiivinen kommenttipuoli olisi sielläkin tietty mukava. Olkoonkin, että aika hiljaista tämän bloginkin kommenteissa tätä nykyä on. Kuitenkin mukava kuulla jotain kautta, jos sivustolla on käyty ja mitä sen sisällöistä on pidetty. Sääli, ettei Freebok ole enää toiminnassa, kaipaan todella näitä perinteisiä vieraskirjoja.