Ajattelin kirjoittaa sanasen Pörröconista, jota olen mukana järjestämässä osana Harrastusseura Revontulen alla toimivan Eläintarinakerho Pörrön toimintaa. Kirjoitin aiemmin kerhoon liittyvän artikkelin Pörrö tarttuu toimeen! ja kerroin siinä muunmuassa järjestämästämme Hopeatori-tapahtumasta. (Tarkoitus olisi siihen liittyen raapustaa jossain vaiheessa sananen Japanin Hopeanuoli-musikaalista, jonka elokuvaensi-iltaan Hopeatori liittyi.)

 

mainos_pieni.jpg

>> Pörröconin nettisivut

 

Tapahtuman järjestäminen on hauskaa puuhaa ja alan olla täynnä intoa tapahtuman lähestyessä. Pörröconin lipunmyynti alkaa ylihuomenna ja odottelen jännityksellä, miten se lähtee käyntiin. Ensimmäiset 10 päivää on voimassa early bird -tarjous, jolla lipun saa 12 euron hintaan. Lipun normaali hinta on ennakkoon 15 euroa ja ovelta 20 euroa, mikäli niitä jää ovelle myyntiin.

Pörröconin ohjelmapuoli alkaa myös olla aika hyvin kasassa. Pidän itse siellä luennon, jossa vertailen Ruohometsän kansaa ja Hopeanuolta eri näkökulmista. Luvassa on myös työpajoja, tanssikilpailu (ilmoittautuminen ennakkoon), sekä avajaiset ja päättäjäiset. Mahdollisesti muutakin. Ohjelmahaku on yhä auki ja erilaiset eläintarinoihin ja fursuittaukseen liittyvät ohjelmat ja aktiviteetit ovat tervetulleita. Avajaisiin ja päättäjäisiin olisi mahtavaa saada esiintyjiä eläintarinaharrastajien parista.

Eräs Pörröconin helmi tulee ehdottomasti olemaan taidekuja, jonne otettiin hurjat 16 hakijaa. Tapahtuman taidetarjontaa monipuolistamassa ovat myös yritysmyyjät Kaaoksen Korppi ja J. K. Pölkki. Eläintaiteen ystäville on siis luvassa hyvät shoppailumahdollisuudet!

 

janiksenvuosi.jpg

 

Pörröcon osuu kiinalaiseen uuteen vuoteen, jolloin alkava Jäniksen vuosi antoi meille luontevan teeman. Jäniseläimet tulevat näkymään tapahtuman koristeluissa ja ohjelmassa. Kävijöitä kannustetaan myös huomioimaan teema haluamallaan tavalla esimerkiksi omassa asussa.

Odottelen kasvavan jännityksen ja innostuksen vallassa, mitä tuleman pitää. Toivon mukaan saadaan aikaan kaikille mieluisa ja ikimuistoinen tapahtumapäivä!