Intouduin aloittamaan eläintarinoihin, -taiteeseen ja -peleihin (lähinnä roolipeleihin) keskittyvän blogin, jossa käyn läpi näihin aiheisiin liittyviä juttuja, mitä elämässä ja omissa harrastuksissani tulee vastaan. Päätin, että blogissa ei (jos suinkin tähän muitakin kirjoittajia löydän!) tulla kuulemaan pelkästään minun sanaani, vaan otan julkaistavaksi myös vierailevien blogistien kirjoituksia!

Blogin aihepiiri on laaja, mutta varmaankin se tulee enemmän pyörimään tiettyjen aihealueiden ja sarjojen ympärillä. Silloin tällöin yritän löytää jutuntynkää muistakin! Piirrän ja kirjoitan tarinoita myös itse, joten blogissa tulee varmasti siitäkin puolesta olemaan jotain. Valmistun myös tänä kesänä media-assistentiksi animaatiolinjalta, näin ollen siitä puolesta löytyy asiantuntemusta kirjoittaa jopa ammatillisella tasolla. Ehkä sivuan myös omia työprojektejani tulevaisuudessa, jos siellä jotain eläimiin liittyvää tulee. (Toivoa sopii, että tulisi, koska sillä saralla olen vahvimmillani ja olisi hienoa päästä työstämään leipätyökseen eläinpuolen animaatiota!)

Koirat ja sudet ovat eläinaiheesta lempiteemani, joten varmasti tässä blogissa tullaan käsittelemään koiraelokuvia ja kirjoja. Hopeanuoli tulee olemaan paljon esillä, sillä se on ollut koko ikäni ykkössuosikkini kaikista tarinoista ja sarjoista! Toimin tällä hetkellä vasta perustetun Suomen Hopeanuoli-fanit (ry):n sihteerinä ja häslään mukana kaikenlaisissa faniprojekteissa ja miittingeissä, joten sieltä riittää varmasti tarinoitavaa!

Muita minulle mieleisiä ja rakkaita eläinaiheisia sarjoja/tarinoita ovat Ruohometsän Kansa, Susikoira Roi, Balto, Poliisikoira Rex, Usvasaari ja Soturikissat. Viimeksi mainitun uusimman osan pitäisi ilmestyä aivan tässä lähipäivinä, siitä kirjoittelen varmasti sitten juttua! Elokuvapuolelta pitkäaikaisia suosikkeja ovat lisäksi Leijonakuningas, Myrsky, Oliver & Kumpppanit, Kaikenkarvainen Charlie, Ice Age, Free Jimmy (siitä pitää ehdottomasti tehdä juttu!) ja Lumihauvat.

Olen myös harrastanut yli 10 vuotta koiraeläinroolipelejä, suunnittelua, ylläpitoa ja pelaamista foorumimuotoisissa peleissä. Esimerkiksi Valkoisten saari ja NDW olivat meikäläisen käsialaa. Tällä hetkellä käsikirjoitan (tiettävästi ensimmäistä) Hopeanuoli-larppia, jota kokoonnumme ensi kesänä pelaamaan Itä-Suomeen.

Toivon, että tämä blogi herättää ihmississä mielenkiintoa, tarjoaa mukavia antoisia lukukokemuksia ja mielenkiintoista pohdiskeltavaa aiheensa parista! Kommentteihin voi ehdottaa juttuaiheita ja yleisesti kommentoida blogia. Vierailijaksi voi ilmoittautua ottamalla minuun yhteyttä sähköpostilla. (Tarkemmin asiasta siitä kertovalla tietosivulla.)