Tuli tänään käytyä Koivukylän tavaratalo -nimisessä kierrätyskeskuksessa tekemässä löytöjä!

kierttis1.jpg

Mukaan tarttui kolme kirjaa, kolme lasia ja kolme figuuria. Kaksi ihan mielenkiintoisen oloista koirakirjaa, sekä minussa eniten innostusta herättänyt Afrikan savannit -eläinkirja, jossa on hyvin kattava monen sivun artikkeli hyeenoista! :D Olen lukenut täplähyeenoista paljon ja katsellut dokumentteja, mutta silti tässä kirjassa oli paljon sellaista tietoa, mitä en ollut onnistunut netistä poimimaan. Aion lueskella toki myös muista eläimistä, mistä kirja kertoo. 

13882228_10206113106500712_1214014313568

Leluosasto osoittautui varsinaiseksi aarreaitaksi, sillä löysin Madagascarin pingviinejä, sekä kaikkien aikojen suosikkipariskuntani kuningas Julienin ja Sonya-karhun Madagascar 3 -elokuvasta. Harmi kyllä lelu on aika derp ja Julien on huonosti värjätty (lähinnä vaaleanharmaa), Sonyan moottoripyörä on yksivärisen kirkkaankeltainen (elokuvassahan se on aika cool) ja itse nallenkin toteutus ontuu. Julien kyllä pyörii hauskasti, kun moottoripyörää ajeluttaa. :D Maksoin noista vain 50 senttiä kappale niin pakkohan ne oli mukaan poimia! :)

Pingviini-lelut olivat vähän laadukkaampia. Kummassakin on hauska toiminto. Kippari rullailee eteenpäin ja Alokas puolestaan toimii vesipyssynä. :D