Raezla on ollut taiteilija/nettinimeni, sekä altterini nimi jo useamman vuoden ja nykyisin se on myös ensimmäinen virallinen etunimeni, jota käytän yleensä harrastusjuttujen yhteydessä.

Raezlaa.jpg

Alteregoni Raezla on lajiltaan täplähyeena. Hän on kookas naaras, jolla on sinertävänharmaa turkki ja hopeinen harja. Huomiota herättävin ulkonäköominaisuus on sateenkaarikaulapanta, jonka Raezlan turhamainen omistaja hänelle laittoi hyeenan jouduttua pentuna joksikin aikaa ihmisten vangitsemaksi. Turkin täplitys noudattelee kolmiomaista kuviota ja silmien päällä olevat pilkut muistuttavat muodoltaan tassun keskimmäistä isoa polkuanturaa. Silmät ovat jäänsiniset.

Luonteeltaan Raezla ei ole aivan agressiivisimmasta päästä hyeenanarttujen keskuudessa. Sovinnollinen, mutta kuitenkin oman arvonsa tunteva. Hyvä ryhmätyöskentelijä, yritteliäs luonne. Uskollinen ystävilleen, pitkävihainen huonoihin kirjoihinsa joutuneille. Hieman laiskuuteen taipuvainen, syö mieluummin haaskoja kuin saalistaa itse. Ei hakeudu mielellään tappeluihin, mutta näyttää tarvittaessa kaapin paikan silmille hyppiville alempiarvoisille tai vihollisille, sekä väistää itseään ylempiarvoisia. Raezlalla on pitkä pinna, mutta kun se kerran katkeaa, voi helvetti olla irti. Onhan tämä kärsivällinen otus lopultakin petoeläin, jolla on lajinsa naaraiden tapaan korkea testosteronitaso ja jos se liiaksi kuohahtaa, ei kärsivällisyys enää kauheasti paina.

 

Altterini historiaa

Ihan ensimmäinen altterini oli koirasusi Äffä-ôkami, joka esiintyi Pinkkinuoli-sarjakuvassani. Pinkkiksen päätyttyä halusin omaperäisemmän altterin ja loin koirasusi Akaokamin, jonka käytetymmäksi nimeksi muotoutui Akka. Akalla oli synkkä menneisyys, sillä hän oli lonkerohirviö Punataudin reinkarnaatio. Jossain vaiheessa Akka ja Punatauti sulautuivat välimuodokseen Rotwolfiniksi, joka oli altterini melko pitkään.

Hurahdettuani hyeenoihin en ole kuitenkaan kokenut koiraeläimiä enää omaksi lajikseni ja koen persoonaltani muistuttavani enemmän täplähyeenaa. Ja kai olen päässyt vähän ylitse siitäkin puolestani, jota pidin ennen hirviömäisenä niin, että hirviön piti olla osa alteregoani.

 

Raezla peleissä

Pelasin Raezlalla Afrikka-ropessa. Lisäksi olin Ingressissä nimimerkillä HyeenaQueen (juu, kirjoitusasu on väärä) ja Pokemon Go:ssa minulla oli Raezlasta eräänlainen ihmisversio. :D