Innostuin nyt viimein kirjoittelemaan Xaparasta tänne ja voi pojat, artikkelia on pukannut toisensa perään! En ymmärrä, mikä huikea kirjoittamisripuli minulle iskee aina, kun pääsen tämän rakkaaksi käyneen fantasiamaailman äärelle.

Tein myös blogiin Xapara-osion, jonne on listattu kaikki aihetta käsittelevät artikkelit.

Hammasnurkkaa seuraileville eläintarinoiden ystäville pahoittelut, jos painotus on näiden myötä mennyt hieman muualle. Eläinfiktioon liittyviä artikkeleitakin on kyllä luvassa tänne aikanaan, älkää huoliko!

Porre.jpg

Kehitimme Xaparan pelaajaporukalla pelaajille omat jumalalteregot pelin maailmaan (eivät varsinaisesti ole olemassa pelin maailmassa edes kunnollisena uskontona, mutta heihin voidaan viitata fraaseissa tyyliin "huomenna, jos Porre suo"), tässä oma jumalalteregoni, hedelmällisyyden jumalatar Porre XD

Näiden artikkeleiden kirjoittaminen on ollut hauska sukellus siihen, mitä peleissä on tässä reilun 4 vuoden aikana niitä pelatessamme tapahtunut. Myös noita omia tarinoitani samassa maailmassa samoilla hahmoilla on kertynyt sen verran, että niitäkin ollut ihan jännä muistella, mitäs kaikkea näille onkaan tapahtunut.

Olisi hurjan mukava juttu saada blogiin kommentteja - kävijämäärägraafien mukaan täällä kuitenkin käy päivittäin kohtalaisen paljon porukkaa. (Sitä graafit eivät tietenkään kerro, miten moni jää oikeasti lukemaan artikkeleita.) Kommenttien kautta saa tätä tietoa hieman paremmin ja sitten toki tietoa siitä, millaiset artikkelit jengiä kiinnostavat, jne. Kommentit myös innostavat kirjoittamaan lisää. (Syy, miksi yhteen väliin into kirjoittaa kuoli, oli juurikin kommenttien poisjäänti.)

Seuraava Kuzhkailin Tuomitut -luku ilmestyy aivan piakkoin, kuvituskuva on ihan loppusuoralla! (Piirtopöytäni alkoi temppuilla, kun koitin viimeistellä sitä, muutenhan se olisi jo valmis.)