Vanha banneri on palvellut uskollisesti pidemmän aikaa. Koin kuitenkin, että blogi kaipasi hieman uutta ilmettä, joten otin ja kukuin väsäämässä uutta banneria yön yli..

bannu.jpg

Vanhassa bannerissa oli lempi-Pokemonini Jolteon, sekä mielestäni eeppisin Leijonakuningas-hahmo Zira. Pidin todella paljon bannerin kirkkaasta sateenkaarehtavasta värimaailmasta ja toiminnallisesta asettelusta. Se sisälsi paljon lempivärejäni, kuten kellanvihreän (itse otsikossa).

bannunurkkaan.jpg

Uusi banneri saattaa olla hitusen sekamelskaisempi useine eri hahmoineen, mutta sain ainakin poimittua mukavan monipuolisesti eri tarinoiden hahmoja. Luonnollisesti valkkailin hahmoja joista pidän. Gamun tilalla oli aluksi Hopeanuoli, mutta ottamani print screen (alkutunnarista) oli todella DERP, joten päädyin lopulta vaihtamaan sen Gamuun - sitä paitsi pidän enemmän Gamusta kuin GNG:stä.

Ice Agesta meinasin alkuun laittaa Diegon, mutta Shira osui niin hauskasti kuvaan, että vaati päästä mukaan. Tätä ennen bannerissa oli vain Reirei, Lion Guardin sakaalimamma pentuineen. Harkitsin jopa narttubannerin tekemistä, mutta löysin itseni metsästämästä hyvää print screeniä Lentolasta... Kenraali Ratamo, kapteeni Rautayrtti ja kuningas Julien olivat aivan välttämätön lisä. Otsikon kanssa leikittelin tovin, että sain siitä kivan näköisen ja taustasta erottuvan.

julien1.jpg

Toinen Julien-kuva, mitä harkitsin. Olisin itse asiassa halunnut Julienin yhdessä Sonyan kanssa, koska ovat niin älyttömän söpö pari ja olisin muutenkin halunnut karhun mukaan layoutiin. Kaksikosta ei vain löytynyt kuvaa päivänvalossa ja koitin saada kontrastit edes jotenkuten sopimaan yhteen. Nytkin niitä tuli vähän säädeltyä, tiedä sitten, onnistuiko. Omaan silmään puoli kuudelta aamulla ihan jees. Ehkä parantelen sitä vielä tai teen taas joskus uuden, kun inspis iskee..

Monipuolisesti eri lajien kirjoa tuli saatua, samoin kuin eri maailmankolkat, aikakaudet ja tarinatyypit (manga, 3D, animaatio) tuli mukavasti edustettua. Olen edelleen hämmentynyt, etten tunkenut banneria täyteen hyeenoja...

Päälle päätteeksi pakko hehkuttaa Madagascar 3:n Firework-biisiä, jota oli ihana fiilistellä pitkästä aikaa! :) (Kirjoitin Madagascar-elokuvista viime jouluna artikkelin Ma tahtoo lissöö lissöö...)