Tässä nyt pukkaa kovasti Hopeanuoli-fanitusaiheista settiä peräkanaa, mutta hiljaisesta kommentoinnista päätellen se nyt on se ja sama, mitä täällä itsekseni hölisen. XD

Tänään koulusta palatessani ilahduin suunnattomasti, kun puhelin- ja nettilaskujen vieressä odotti eteisen lattialla kova paketti, jossa oli mitäpä muuta kuin Hopeanuoli-tavaraa. Ei kylläkään minulle, vaan ensi syyskuussa pidettävän Löytökoiralauantain arpajaisiin. Silti tulin paketista suunnattoman onnelliseksi. Oli upeaa nähdä, minkälaista jälkeä Anttu oli saanut aikaan arpajaisia varten tekemissään palkinnoissa.

Onnellisena näpräsin paketin auki ja ihailin, miten joku osaakin olla noin taitava käsistään ja saada jotain noin taidokasta aikaan. Kuvittelin mielessäni, miten iloiseksi tulevat ihmiset, joilla on ilo voittaa nämä ensisyksyn arpajaisista. Söpöjä ja persoonallisia kuvia Ginga-hahmoista ja nuo kännykkäkorut ja magneetti eivät tosiaan ole paperista tehtyjä, vaan valmistettu huurrekutistemuovista.

Löytökoiralauantaita vietetään siis 1.9 Helsingissä ja Oulussa ja Suomen Hopeanuoli-fanit (ry) pitää siellä Hopeanuoli-arpajaiset valitsemansa eläinsuojelutahon hyväksi. Meillä on parhaillaan äänestys käynnissä siitä, mikä taho voitaisiin ottaa täksi vuodeksi avustuskohteeksi.

Jotenkin minusta on ihanaa ajatella, että Hopeanuolen parissa kasvaneet ja siitä kenties moraalisia vaikutteita saaneet ihmiset toimivat samalla oikeiden koirien auttamiseksi. Ja siinä samalla pidetään hauskaa fanien kesken. Tapahtuman päätteeksi Helsingin päässä on Linnanmäkimiitti, jonne kaikki miitistä kiinnostuneet Hopeanuoli-fanit ovat tervetulleita mukaan.

Tätä ajankohtaisempi on kylläkin Tampere kuplii! ja sen ympärille rakentuva Hopeanuoli-ohjelma. Perjantaina 4.5 faniyhdistyksen kokous, lauantaina 5.5 yhdistyksellä on pöytä tapahtumassa ja klo 15-16 pidetään Hopeanuoli-paneeli Werstaan 2. kerroksen Höyrykonemuseossa. Tilaisuus on tietty avoin kaikille. Illalla menemme fanien kesken pelaamaan Megazonea (siellä on muuten vielä paikkoja jäljellä 6 kappaletta, hinta n. 10-14 euroa, jos ei omista tunnuksia Kaksoissolaan ja tahtoisi mukaan, laittaa minulle sähköpostia affaokami (at) hotmail.com). Sunnuntaina 6.5 on puolestaan luvassa sarjakuvakoirien piirtämisen harjoittelutilaisuus kaikille kiinnostuneille Väinö Linnan aukion ulkolavalla klo 11:30. Paikalla on oikea koira ja ideana on siis harjoitella koiran piirtämistä mallin avulla.

Odottelen kyseistä viikonloppua suurella innolla! :D