Vähän kuulumisia päivittelen, kun on kiirettä pitänyt mm. tuoreen Suomen Hopeanuoli-fanien puheenjohtajuuden kanssa. Teimme yhdistykseen ison sääntöuudistuksen ja vuosi lähti muutenkin reippaasti käyntiin Hopsuilun osalta.

Tampere kupliissa pidimme yhdistyksen pöytää ja pidin siellä toistamiseen "Sovinismia Hopeanuolessa?" -luentoni. (Katso diaesitys!) Meillä oli myös mukava keilausmiitti. Ja hommasin pitkään kuolaamani Yukimura-pehmon. Itse cossasin Suiginia, cossi oli vähän hätäisesti kasaan väännetty...

suigincossi.jpg

Kuva: Fjalle

Tämäkin viikonloppu on ollut Hopsuntäyteinen. Pidimme ylimääräisen yhdistyskokouksen, kävimme Tylyconissa pitämässä yhdistyksen pöytää ja nyt sunnuntaina teimme retken Heurekaan. Kivaa oli.

Suosittelen muuten lämpimästi jokaiselle eläinpiirtäjälle Heurekassa olevaa Eläinten Body Worlds -näyttelyä, siellä saa kokonaan uudenlaisen mahdollisuuden mallista piirtämiseen ja eri lajien anatomiaan tutustumiseen. Näyttelyn varmaan vaikuttavin eläin oli kirahvi - en ollut oikeastaan koskaan tajunnut, että se on NIIN iso! Tulipa myös todettua, ettei karhujen kynsiä (eläimen kokoon nähden) ole Hopeanuolessa liioiteltu niin paljon kuin olen aina olettanut. Ovat ne aika sapelit oikeastikin - tai olisivat, jos karhu oikeasti kasvaisi talon kokoiseksi.

pinsseja2.jpg

Kuva: Kuroki

Tylyconissa meillä oli myynnissä tekemiäni Gingacon-pinssejä. Kuvat ovat kierrätysmateriaalina vanhoista esitteistä ja Jäsenpostin pieleen menneistä tulostuskappaleista. Näitä voi ostaa myös Hypeconissa yhdistyksemme pöydältä Ginga Roomissa! (Nuo virallisia kuvia sisältäneet pinssit eivät ole enää myynnissä.)

Tylyconissa tutustuin Fin Fan Fun -foorumiin, sillä sen esittelijät olivat pöytänaapurinamme. Olen viime aikoina innostunut työstämään Hopeanuolen maailmaan sijoittuvaa Koga Densetsu -fanitarinasaagaani ja ajattelin ficcifoorumin jäsenyyden tuovan lisää potkua. Ja onhan se mukava olla monipuolistamassa ko. foorumin sarjavalikoimaan vähän Hopeanuoltakin. Odottelen innolla, minkälaista palautetta Koga Densetsu Kurohoshi ja Karhu ja koira -tarinani siellä saavat.

Blanken tarinan kehittely on ollut kovasti mielenkiintoni kohteena viime aikoina. Kehittelin muunmuassa Yorulle veljen, Hoshijakin ja tulin siihen tulokseen, että Blanke ja Smith päätyivät yhteen vasta vähän vanhemmalla iällä. Minua nimittäin rupesi toista narttupaneeliani Tampere kupliiseen työstäessäni ärsyttämään se seikka, että Ginga-hahmoilla on yleensä yksi ainoa kumppani koko pitkän elämänsä aikana. Melko epärealistista, olivat kyseessä sitten aidot koirat tai inhimillistetyt koirat. Lisäksi ihmettelin, miten helkkarissa noiden pennut syntyisivät vasta koirien ollessa jotain abouttia rallaa 15-vuotiaita.. 0__o' Eräänä päivänä koulumatkalla asia valkeni minulle: Blankella on ollut nuoruuden ihastus ja se oli Hyeena. Dä dääm! Dramaattista. :D

Ensimmäiset luonnokset Hoshijakista:

Hoshijaki_Jack.jpg

Lisää hahmosta Koga Densetsu Blanken Facebook-sivulla.

Myös työhuoneemme on edistynyt valtavasti. Saimme "remontin" valmiiksi, eli maalasimme seinät ja lattian, sekä naulasimme pari levyä seinään. Lisäksi työhuonetta on nyt saatu vähän sisusteltua, meillä on sohva, 2 työpistettä ja kahvinkeitin. Jee. Alla muodonmuutos, jonka seinät kokivat.

Ennen:

tyohuone0.jpg

Kuva: Tina

Jälkeen:

tyohuone1.jpg

Kuva: Tina

Tuon jälkeen on tosiaan tuotu vielä huonekaluja, mutta tekemistä riittää yhä. Ihan mahtava fiilis, että haave työhuoneesta toteutui lopulta ja nyt pääseekin sitten laittamaan omaa kämppää kuntoon, kun sai sinne tilaa askartelutarvikkeilta. On myös tuntunut kivalta käydä työhuoneella aina muutaman kerran viikossa tekemässä juttuja. Kotona on vähän vaikea saada mitään aikaan, kun tuppaan yleensä jumahtamaan tietokoneelle ja sitten on kaikki kotityöt painamassa niskaan.

Tänäänkin piipahdimme Tinan ja Wolfmenian kanssa työhuoneelle askartelemaan ja väkersin kasaan muutamia pinssejä:

pinsseja.jpg

Kuva: Tina

Olen tulossa Kuromen kanssa myymään Hypeconin taidekujalle ja nämä löytyvät sieltä. Uniikkeja käsin tehtyjä pinssejä! Luvassa on myös mm. häntiä. Työhuoneella on jotenkin paljon mukavampi käydä tekemässä ja olen ollut paljon tuotteliaampi kuin kotioloissa.

Uskaltauduin myös ensi kertaa piirtämään MLP-fanitaidetta, troll face -Rainbow Dash on noista suosikkini. Olen myös tykästynyt kovasti keksimääni Meemihyeena-hahmoon. Vasemmanpuoleinen vihreätaustainen pinssi oli ensimmäinen, jossa tämä kaveri esiintyi. (Jonkinlaisena inspiraationa voitaneen pitää Fin Fan Funin pöytää, kun jutustelin heidän kanssaan fanitarinoista ja piirtelin samalla, kun pidin Hopsu-yhdistyksen pöytää. XD) Nukkuminen on yliarvostettua -hyeenaan ja Sleeping is over-rated -Pinkie Piehin johtaneesta inspiraatiosta kiitän Tinaa ja Kurokia, jotka kukkuivat Tylyconia edeltävänä iltana turhan myöhään ja tulivat hiukkasen väsyneinä coniin. XD

Myös Blanken tarinaan liittyviä tuotteita on tullut jokunen tehtyä. Olen myös suunnitellut nykyisten tarinoiden painamista pieniksi omakustannelehtisiksi ja keskustellut alustavasti yhden ystäväni kanssa niiden kuvittamisesta.

Saa myös heittää idiksiä / toiveita, mitä haluaisitte, että teen taidekujalle myyntiin! :D

Lähiaikoina näitä varmaan tulee myös Hopeapuodin taidekujalle, jahka saamme sen auki! :)

Ja hei, pssst! Gingaconin lipunmyynti alkaa 5.5.!