Alkuvuosi on ollut aika kiireinen töiden ja harrastusten parissa, joten blogien päivittäminen on jäänyt vähän väliin. Facebookin taidesivuni Raezlan Reviiri sen sijaan on kohtuullisen aktiivinen ja pidin siellä kerran jopa Live-lähetystä uudelta työhuoneeltani käsin.

2019_1.jpg

Kuvassa Rokka-koirani vieressään tämänhetkisen cossiprojektini häntä. Olemme tekemässä puolisoni kanssa paricossia OC-hahmoistani Tampere Kupliiseen ja tuosta on tosiaan valmistumassa oman hahmoni häntä. Kyseinen pariskunta edustaa kahta eri luonnonkansaa minun ja kaverini roolipelissä ja normaalisti nuo kansat ovat vihollisia keskenään, mutta moninaisten sattumusten kautta kaksikko sattui rakastumaan toisiinsa.

2019_3.jpg

Cossaamani hahmo on erään ylhäistöhienohelman palvelustyttö, jonka emäntä päätti pelastaa tämän vähän leijonamaisen herran välittömästä kuolemanvaarasta ja pisti sitten tätä kuollakseen pelkäävän palvelijansa hoitamaan tämän haavoja. Ollut ihan hauska projekti tätä cossia pikku hiljaa koostella, vielä pitäisi tuo sydänkoru jostain repäistä... 

Tuo leijonanhännän teko on myös oma projektinsa. Käytän siihen aiemmin cossejani varten tekemässäni demonihännässä hyväksi havaitsemaani pienoismalliratakiskoa, joka viuhuu kivan häntämäisesti. Sen päällystämisessä ja tupsun kiinnittämisessä on omat kikkailunsa. Tällä kertaa käytän ihan kangasta ja ompelen sen siihen päälle - missä onkin kivasti urakkaa.

2019_2.jpg

Tekeillä on myös korvia ja häntiä Hopeatähteen tulevalle taidekujapöydälleni. Yllä sateenkaaren väriset korvat. Hopeatähden korva- ja häntäpajahan sitten tulee käyttämään tätä minun kehittämääni korvakaavaa, joten sinne vaan tekemään, jos kiinnostaa itse oppia tekemään korvia! Paja ja koko tapahtuma on ilmainen - paitsi tietty, jos ostaa jotain taidekujalta tai yhdistys- tai myyntipöydiltä.

Olen viime aikoina aktivoitunut lisää myös Hopeanuoli-yhdistyksen puolella, siitä lisää Hopeisen Ginga-blogini puolella!