Blogisti esittäytyy!

Hammasnurkka-blogia pitää Raezla

Aikaisemmin olen pyörinyt netissä mm. nimillä Äffä, Rotwolfin, Akka, Punatauti ja Pohjanakka vähän foorumista riippuen.

 Raezla2.jpg

Vähän triviaa meikäläisestä:

* Syntynyt 16.7.1988, aurinkohoroskooppi rapu, kiinalaisessa lohikäärme

* Harrastukset pyörivät eläinten ympärillä piirtämisestä eläinsuojeluun ja omiin lemmikeihin.

* Lempiotukset täplähyeena, valkohai, koiraeläimet.

* Koulutukseltani olen ylioppilas (2008) ja animaatioalan media-assistentti (kevät 2012)

* Omaa kolme poikasta: huskysamojedin, maatiaiskissan ja ihmisvauvelin.
* Lemmikkinä akaattikotiloita

* Rakastaa vuoria ja haaveenani olisi muuttaa esim. lähelle Alppeja.

* Asuu Hyvinkäällä miehensä ja poikastensa kanssa.

 

Harrastukset, ajanvietto ja kiinnostukset:

Netissä: Discord, VKontakte, Instagram, Facebook, sosiaaliset mediat, foorumikeskustelut, foorumiroolipelit, blogien pitäminen, omien sivujen ylläpitäminen, koiraeläintaide ja -sarjakuvat

Sivuja ja blogeja: Hopeinen blogi (Hopeanuoli-blogini), Poikasten Pulkassa (lemmikkieni blogi)

Eläinten parissa: omien lemmikkien hoito, eläinsuojelutoiminta, eläintarinat

Muuten: Luova yhdistystoiminta, coneilu, matkustelu, laskettelu, pörröily, käsityöt, tarinoiden suunnittelu ja kirjoittaminen, piirtäminen, sarjakuvien lukeminen ja tekeminen, roolipelaus ja pelien suunnittelu, animaatioelokuvat ja omien animaatioiden teko, eläinaiheinen kertomakirjallisuus, muu mielenkiintoinen kertomakirjallisuus, maalaaminen, erinäiset luovat projektit...

 

Opiskelu

Valmistunut:

Helsingin luonnontiedelukio (2008)

Lybeckerin käsi- ja taideteollisuusopisto, media-assistentti (2012)

Kesken jääneet:

Opiskelin 2016 tieto- ja viestintätekniikan insinööriopintoja Metropoliassa. Aikaisemmin olen opiskellut Tredulla vajaan vuoden kone- ja metallialaa ja sitä ennen Salpauksessa eläintenhoitajalinjaa.

 

Työelämä

Työskentelen tällä hetkellä kaupanalalla myymälätyöntekijänä. Matkan varrella olen tehnyt kaikennäköistä, varastohommia, siivousta, puhelinmyyntiä, feissausta, ollut Postilla, pyörittänyt pienyritystä... Aikaisemmin haaveenani oli perustaa animaatioita tuottava yritys, mutta esteeksi muodostui, ettei luovien asioiden teko luonnistu, jos sitä pitää tehdä rahan tienaamiseksi. Näinpä olen todennut, että voin ihan hyvin kanavoida osaamiseni mihin tahansa tuottavaan juttuun ja harrastaa luovia juttuja vapaa-ajallani.

Nykyinen työni on mielenkiintoista ja monipuolista, mutta toki katselen ajan kanssa mahdollisuuksia edetä urallani. Ohjelmoiti oli erittäin mielenkiintoista ja voi olla. että palaan vielä jonain päivänä tieto- ja viestintätekniikan opintojen pariin, jos taloudellinen tilanteeni sallii. Ajoittain haaveilen myös matkailualasta ja tapahtumajärjestämisestä. Esteenä näille unelmille on vaan, ettei ole varaa jättäytyä vuosiksi köykäisen opintotuen varaan. Varsinkaan nyt, kun on perhe elätettävänä. Näin ollen pitää katsella, mitä mahdollisuuksia työelämä tarjoaa. Tällä hetkellä haaveilen isommasta palkkapussista ja siitä, että voisin taas tehdä töitä iltapainotteisemmin. Kenties jopa yötöitä.

 

Masennus

Aikuisiällä kärsin useamman vuoden välillä hyvinkin vaikeasta masennuksesta, joka vei pariin otteeseen työ- ja toimintakykyni. Olen pitänyt tärkeänä puhua siitäkin avoimesti, koska mielestäni mielenterveyteen liittyvät ongelmat kohtaavat aivan liikaa vähättelyä ja niitä hävetään ihan turhaan. Haluan kannustaa jokaista mielialaongelmista kärsivää hakemaan apua ja löytämään keinoja pärjätä elämässään. Itse voin ilokseni todeta kuntoutuneeni tuosta viheliäisestä vaivasta takaisin suhteellisen tasapainoiseksi ja työkykyiseksi yhteiskunnan jäseneksi. Olen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa kertonut ajoittain omaa kuntoutumistarinaani siinä toivossa, että joku saa siitä uskoa omiin mahdollisuuksiinsa päästä niskan päälle omien ongelmiensa kanssa.