Mitä kaksi 20-29v naista tekee, kun päätyy sunnuntaina miestensä kanssa Ikeaan? Ostaa jättipehmoleluja tietenkin!

pehmot_ikea.jpg

17,99 € on tänä päivänä melko edullinen hinta isosta pehmolelusta, kun pajon pienemmistä ja huonolaatuisista saisi usein pulittaa kymmeniä euroja. Kaverini matkaan tarttui jääkarhu ja yhteisomistukseen työhuoneellemme ostimme ylisöpön jättihuskyn. Omaksi henk.koht. unikaverikseni löysin tämän ihanan hain:

pehmo1.jpg

Valkohai on yksi lempieläimistäni ja harvemmin tulee nähtyä mitään söpöjä/positiivisia juttuja haista. Tämä oli kuitenkin todella suloinen ja pehmoinen! En yleensä harrasta pehmoja unileluina (paitsi tietty lapsena), mutta olen jo pitkän aikaa kaivannut itselleni toista tyynyä ja.. Meneehän tämä tällaisena Ikeasta hankittuna desing-tyynynä, right? :D

pehmo2.jpg

Hai kainalossa on ollut tosi mukavaa nukkua. Ikean pehmojen materiaalit ovat turvallisia ja sopisivat mainostekstien mukaan jopa vastasyntyneille.

pehmo6.jpg

Toinen hiljattain hankkimani pehmo on tämä hassu pyöreä husky, joita myytiin Helsinki-Vantaan lentokentällä tax free -puolella. Alkujaan bongasin tämän pehmon odottaessamme Rooman lentojamme, mutta menomatkalla ei laukkuun viitsinyt ottaa ylimääräistä tavaraa. Palatessamme jouduin kuitenkin matkalaukkua noutamaan mennessäni tuon myymälän läheisyyteen, joten pakkohan se oli hakea!

pehmo2.jpg

Pyöreä husky huvitti meitä erityisesti, kun olemme tässä (ihan vain sanojen rimmaavuuden vuoksi) kutsuneet jonkin aikaa leikkisästi Rokka-koiraamme "läskihaskiksi" (koira on kyllä ihan normaaleissa mitoissa, joskin omaa puuhkean turkin), niin tässä löytyi sitten ihan aito Läskihaski-pehmo. Se on jotenkin äärimmäisen söpö ja sitä katsellessa tulee joka kerta hyvälle tuulelle. :D

pehmo3.jpg

pehmo5.jpg

Aikaisemmin ostin muistaakseni Lontoon Sealifesta tuollaisen pienemmän haipehmolelun. Näiden lisäksi pieneen hai-kokoelmaani kuuluu valkohaipyyhe ja kaikki neljä Tappajahai-elokuvaa DVD:llä. Isolle haipehmolle en ole vielä keksinyt nimeä, joskin kutsun sitä Pikku Vauvahaiksi. :'D

pehmo7.jpg

pehmo4.jpg

Nämä kaksi uusinta pehmohankintaani yhdessä tuon vanhemman pienen haipehmon ja Tinan kanssa hankkimamme Hepulihuskyksi nimetyn ison huskypehmon kanssa muodostavat aika söpön sekalajisen perheen:

pehmo8.jpg

Mielestäni pehmot ovat kiva ja iloa tuottava asia elämässä ja ihan toimiva osa kodin sisustusta.

Ja jos nyt joku kauheasti järkyttyi tästä aikuisten pehmolelukeräilystä, niin suosittelen lukemaan Hammasnurkan aiemman artikkelin Keräily... Lapsellista? Otan siinä vähän kantaa asiaan.