Aloitin blogiin kaksi uutta tarinaprojektia, kumpikin eläinaiheisia fantasiakirjoitelmia. Aiemmin ilmestynyt Caligo kertoo keksimästäni hyeenakansasta. Tänään julkaisin ensimmäisen luvun Menneisyyden Taru -nimistä kertomusta, joka sijoittuu Magian Merkit RPG:n historiaan. Sen kautta pääsee syvemmin tutustumaan pelin maailmaan ja pelissä jo mukana oleville avautuu uutta tietoa laumojen historiasta, sekä nykyajassa unholaan vaipuneista tapahtumista ja jumalista. Sitä voi toki lukea myös, vaikkei ropessa pelaisikaan. Tavoitteena on, että se toimii myös omana tarinanaan.

Pyrin siihen, että ainakin Menneisyyden Tarua tulisi muutama luku kuukaudessa, Caligon jätän kehittymään omalla painollaan sen mukaan, miten on inspiraatiota jatkaa sitä. Menneisyyden Tarun kaikki luvut pyrin lisäksi kuvittamaan vähintäänkin mustavalkoisilla piirroksilla tarinan elävöittämiseksi. Samalla potkin itseäni piirtämään vähän säännöllisemmin.

OcuClau.jpg

Kohtaus Magian Merkit RPG:sta, Claudiuksen ja Oxanan ensikohtaaminen

Noin muuten olen viime päivinä viettänyt aika tiiviisti aikaa juurikin kyseisen roolipelin merkeissä. Meillä on mukava aktiivinen peliporukka ja uudet pelaajat ovat edelleen lämpimästi tervetulleita mukaan. (Itse pelistä on kerrottu tarkemmin siitä helmikuussa tekemässäni artikkelissa.)

Pelissä ollaan pikku hiljaa käynnistelemässä uutta luolaleijonajuonta ja Marcado-lauman muutamat jäsenet saivat selville, että heidän erikoisvoimansa ovat peräisen salaperäisen historian unohtaman kaaoksenjumalatar Salaxin siunauksesta. Eri hahmoilla on meneillään omia pieniä ja suurempia henkilökohtaisia kuvioitaan, joista osa liittyy tavalla tai toisella pelin isompaan juoneen ja saattaa vaikuttaa siihen. Magi-lauma valmistautuu talven päättäjäisjuhlaan lähettämällä joukon rohkeita saalistajia luolaleijonareviirille hirvijahtiin ja Santosissa kuohuttaa erikoinen tapaus toisensa perään.

Dominik.jpg

Tein Dominik-ropehahmostani koiraversion Magian Merkkeihin, jossa hän toimii Magi-lauman kenraalina.

Uusi kirjoitusprojekti on itselleni kiva tapa päästä kurkistamaan kehittelemääni pelimaailmaan taas hieman uusista näkökulmista. Santos-lauman eri kulteista tapoineen on minusta mielenkiintoista kirjoittaa ja koska roolipeliin ei voi luoda loputtomiin pelihahmoja, pääsen tarinaprojektin edetessä tutustuttumaan itseni ja lukijat tarkemmin eri kulttien erityylisiin tapoihin.

Erityisesti odotan innolla turhamaisten Fortuna- ja Cupido-kulttien jäsenten edesottamuksista kirjoittamista ja noin ylipäätään ropen nykypäivän kulttien joukossa tuntemattomien kulttien ja jumalten esittelyä ja tarkempaa tutustumista niihin. Puhumattakaan tapahtumista, jotka johtivat joidenkin kulttien ja jumalten vaipumiseen unholaan...

Etelän linnoituksessaan tuona aikana elelevää Magi-laumaa ei myöskään unohdeta, vaikka Menneisyyden Tarun keskiössä onkin Santos-lauma. Luvassa on toki myös hahmojen henkilökohtaista elämää ja edesottamuksia, koska pelkkä historian tapahtumien läpi käyminen voisi ajan kanssa käydä melko puuduttavaksi niin kirjoittajalle kuin lukijoillekin.

Nautinnollisia lukuhetkiä!