Perustin Facebookiin Rotwolfins Straße -taidesivustoni, joka keskittyy esittelemään altteriani Rotwolfinia ja jonne latailen kaikenlaista, mitä tulee piirreltyä ja turistua.

rs.jpg

Myös Rotwolfinin hahmoesittelyä täällä Hammasnurkan puolella tuli päiviteltyä tänään. Typojen korjailun lisäksi Rotwolfinin perheestä tuli laajemmin tietoa ja täydensin tietoja hahmon menneisyydestä.

Altterini on aika lailla alkanut elää omaa elämäänsä. Kovasti tulee suunniteltua sen tarinasta sarjakuvaprojektia ja Punatauti ilkeine kätyreineen on tällä hetkellä yksi suosikkipiirrosaiheeni. Lisää pentuja lonkerosudelle on siunaantunut sen myötä, kun kaveriporukassa jengi on alkanut harrastaa toistensa "adoptointia", on Rotwolfinista tullut jonkin sortin paheellinen yleismummo.

tupakointi.jpg

arpi.jpgMyös altterini ulkonäköön tuli pieni muutos. Vasen korva on hiljattain haljennut ja myös vasemmalle puolen päätä on ilmaantunut silmän yli kuonoon jatkuva arpi, jossa on neljä tikkiä. Aika arpinen mummeli rupeaa vanha Rottis siis olemaan kaikkien elämän kolhujen jäljiltä.

Tuhersin pikaiseen paintilla reffin, pitää tekaista jossain välissä parempi. Olen jo vuosia ajatellut, että tikkiarpi altterilla olisi päheä, nyt tarjoutui sopiva tilaisuus toteuttaa tämä kummallinen intohimo...