Oli eilen siinä ja siinä, etten ajanut ulos Jyväskylän ohitustieltä, kun Hopeanuoli-faniyhdistyksen kautta tutuksi tullut Wolfmenia laittoi viestiä, että Takahashi tekee paluun Suomeen. Okei, kännykkää ei saisi räplätä ajaessa, mutta ei sitä tuollaista jymyuutista normitekstarilla osaa odottaa!

No mikäs siinä, Nagareboshi Gin auton stereoihin pauhaamaan ja kaasu pohjassa kohti pohjoista... Aika pirteissä ja iloisissa fiiliksissä tuli asian johdosta ajeltua. Päästyäni puolilta öin kotiin tänne Pohjois-Pohjanmaalle en olisi tahtonut saada unta, oli ihan pakko alkaa töhertämään Ginga-aiheista kuvaa:

^ Pitäisi saada vähän pystykorvaista narttupoweria Gingaan... Olen kauhea fani, mutta tämä asia jäi minulle hampaankoloon Takahashin viime vierailulta... Kuvassa kehittämäni fanitarinan hahmot, Ginin ja Sakuran tytär Suigin (päätin, että siitä kasvaa tosi maskuliininen akitamixnarttu) ja fanihahmoni, Kurojakin tyttären, Blanken, ja Smithin tytär Yoru.

Ja kun tuon kuvan sain tehtyä, piti vaan neuloa monen monta riviä harmaata tilkkua - kolmatta tilkkuani Hopeanuoli-tilkkupeittoprojektiin:

^ Siis tuota, mikä on vasta pari riviä tuossa. Kokeilin muutes virkata Ginin kuvaa yhteen tilkkuun tuossa viikonloppuna - ei paha ensikertalaiselta!

Ei pystynyt rauhoittumaan ja menemään nukkumaan, ennen kuin kello oli 1:30... Ei siinä muuten mitään, mutta herätys 6:30 teki lievästi tiukkaa! XD

Tänään sitten varmistui, että "Kikuconin huhut" pitivät todella paikkansa: Takahashi tulee uudelleen Suomeen!

Vähän siinä tietty mietti sitäkin, että "näinkö pian jo uudestaan?" ja "Eikö se niin harvinaista ollutkaan?" Netissä pari henkeä on uskaltanut ilmaista saman mietteen ääneen. Ei sitä olisi uskonut kuin kerran elämässä tapahtuvaksi. Tuleeko Takahashi nyt joka kesä tänne? Tuskin. Hienoa, että tulee toisenkin kerran! Ilmeisesti viihtyi täällä! Kaksoissolan keskustelussa joku taisi ihmetellä, oliko Takahashille maksettu hyvinkin vierailemisesta, mutta kyse ei kuulemma ole siitä... Vierailua järjestämässä ollut Antti-setä kumosi tämän teorian. Ilmeisesti Takahashi tulee näin pian uudestaan, koska viihtyi Suomessa.

Minun puolestani Takahashi on kuitenkin tervetullut Suomeen - tulkoon vaikka joka viikonloppu. Olen jo ajat sitten lakannut ajattelemasta, että kaiken Gingaan liittyvän pitäisi olla ainutlaatuista ja harvinaista. Minun puolestani Takahashi voi muuttaa vaikka naapuriini asumaan. Ei Takahashin tiiviimpi läsnäolo Suomessa tee Hopeanuolesta vähempi mielenkiintoista sarjaa. Ei ainakaan minun mielestäni. (Niin ja Hopeanuoli-figuurit Weetos-muropaketteihin!)

Kaksoissolassa tuli myös vähän vääntöä, kun osa harmitteli, ettei pääse ja siinä - meikäläinen muiden muassa - vähän ihmeteltiin, että eikös se pääseminen ole loppujen lopuksi itsestä kiinni. Toki ymmärrän, jos on joku oma tärkeä meno tai oikeasti tosi nuori tai vähävarainen ja asuu tyyliin Utsjoella tai muuten estynyt matkustamaan esim. terveydellisistä syistä... Välillä kuitenkin vähän ihmetyttää (ja turhauttaa), kun aina Ginga-tapahtumia järjestettäessä tulee joku sanomaan, että "miksei tätä järjestetä minun kotinurkillani?" Suomi on iso maa, ei kaikki voi aina tapahtua kaikkialla. Nyt, kun itäsuomalaiset saavat Takahashin vieraakseen, Tamperetta ja Helsinkiä lähellä (alle 150 km päässä) asuvat harmittelevat... No, minä posottelen kolmen kympin bensamaksuilla Tampereelta Kuopioon retkeilyautolla ja punkkaan siinä sikäläisen kaverini pihassa. Mikäs siinä on ollessa.

Varmasti kaikkialta Suomesta virtaa Hopeanuoli-faneja ja muuta Animeconiin menossa olevaa porukkaa heinäkuussa Kuopioon. Siitä vain etsimään kimppakyytiä - jopa 500 km bensakulut maksavat 10 euroa per henki, jos autossa on 5 henkeä. Ja lattiamajoitus Animeconissa maksaa 6 euroa salissa, 8 luokkahuoneessa...

Siis saa jättää toki tulematta, jos ei ole intoa lähteä. Ei siinä ole mitään pahaa, vaikka Hopeanuoli-fani olisikin. Ei kaikkia välttämättä kiinnosta nähdä sarjan piirtäjää livenä. Jokaisen oma asia.

En sano tätä ilkeilläkseni, vaan koska - piru vieköön! - toivon, että jokainen Ginga-fani, joka oikeasti tahtoo Takahashin, musikaalin, faniyhdistyksen ennennäkemättömän paneelin ja muuta Animecon-ohjelmaa nähdä, tekee kaikkensa päästäkseen kokemaan tämän! Ihan jokaisen tänne haluavan fanin itsensä takia - eihän se minulta ole mitään pois, jos joku jättää tulematta.