Perustin Isiksen tekemälle Ginga-pehmosudelleni Gaialle oman blogin:

gaia_otsikko.jpg

Blogissa Jumalkeisari Gaia seikkailee Tampereella ja pitkin maailmaa kommentoiden niin arkisia kuin vähän eksoottisempiakin asioita. Ensimmäisessä blogijulkaisussa Gaia matkustaa Tampereella bussilla, käy BurgerKingissä syömässä ja shoppailee sen jälkeen Tampereen Joulutorilla, Puolenkuun Peleissä ja Ärrällä. Lopuksi Gaia pistäytyy 3D-kahvilassa, jossa tapaa oman kaimansa!

Gaia-pehmon mukana kuskaaminen ja valokuvaaminen on aika hauskaa puuhaa. Alkuun toki mietin, että mitä ihmiset mahtavat miettiä, kun 26v nainen kulkee pehmolelun kanssa julkisilla paikoilla. Toisaalta minua ei liiemmin vaivaa, jos tavikset saavat minusta hivenen hörhön vaikutelman, joten tämähän on vain plussaa... x)

2013_1.jpg

Keisari matkustaa tyylikkäästi Opel Astran etupenkillä, kuva kesältä 2013

 

Kuten nokkelimmat pokkelimmat varmaan huomasivat, Gaian blogi ei ole Vuodatuksessa, kuten muut blogini tähän mennessä, vaan Bloggerissa. Uuden Google+ -pohjaisen blogin käytön opettelu aiheutti minulle harmaita hiuksia ja jouduin vähän aikaa säätämään sen kanssa ja Poikasten Pulkkaan tulossa olevien koiranruoka-arvostelujen kirjoittaminen lykkääntyi tuonnemmaksi. Ajattelin nyt kuitenkin uskaltautua kokeilemaan Bloggeria. Vaikka pidänkin Vuodatuksesta enemmän, Bloggerissa hyvänä puolena on se, että sitä pystyy seuraamaan paremmin. Ja Keisari Gaia pitää tietenkin huomiosta ja tahtoo mahdollisimman paljon seuraajia itselleen.

Miksi en sitten tee Gaian todennäköisesti hyvin satunnaiseksi jääviä päivityksiä tänne Hammasnurkkaan? No, minua on jo jonkin aikaa häirinnyt se, ettei minulla ole pelkästään Ginga-aiheelle omistettua blogia. Toisaalta, olen ylipäätään varsin laiska tekemään blogijulkaisuja (jossei joku ole vielä huomannut XD) ja ei oikein tuntunut mielekkäältä perustaa uutta kaikenlaisia Ginga-juttuja käsittelevää blogia - onhan niitä monta ansiokkaasti toteutettua ja aktiivista. Gaia-pehmon seikkailut tuntui mukavan persoonalliselta idealta ja se antaa minulle mahdollisuuden käsitellä Gingan varjolla monia muitakin asioita, mm. matkailua. Pehmosuden näkökulmasta saa mielenkiintoisen aiheen vaikkapa bussin odottelusta - sitä tehdessä tuo bussin odotteluaika meni itse asiassa siivillä. ;)

Keisarin äänellä on myös hauska kirjoittaa juttuja, koska mahtipointtisen ja itseään täynnä olevan pahishahmon luonteeseen sopii perin erilainen lähestymistapa kuin tavanomaisella bloggarilla. Tosin Gaia taisi jo ensimmäisessä julkaisussa joulutorilla pistäytyessään näyttää myös pehmeämmän puolensa..

Gaiapinkussa_zps9dd3b871.pngEn muuten millään malta olla tässä yhteydessä spoilaamatta kaikille, jotka eivät ole jäsenenä Suomen Hopeanuoli-fanit ry:ssä tai hankkineet Tähdenlennon kakkosnumeroa, että Gaia esiintyy Pinkkinuolen re-make -versiossa! Olen suunnitellut sille aika hauskaa roolia, mutta paljastetaan nyt tämän verran: Gaian tarina on sama kuin Gaia-pehmolla siltä osin, että imperiumin sortuessa jumalkeisarimme ei kuollutkaan. Tosin Tampereen sijaan Gaia on päätynyt Pinkkiin ulottuvuuteen, millä on luonnollisesti seurauksensa... Miten käy, kun Hopeanuoli kohtaa vanhan arkkivihollisensa? Se selviää Pinkkiksen re-make -versiosta. :D

Selvennöksenä siis: Pinkkinuolen uusintaversion 4 ensimmäistä sivua pääsee lukemaan yhdistyksen galleriasta, joka näkyy kaikille jäsenille. 2 ensimmäistä sivua ilmestyi painettuna Tähdenlennon 2-numerossa ja tammikuussa julkaistavaan kolmosnumeroon tulevat sivut 3 ja 4.