Aiempien artikkelien pohdiskeluiden jälkeen päätin käydä tuumasta toimeen ja kirjoittaa fanitarinan, jossa on vahvoja narttuja ja jossa koirien ja karhujen vihollisuus kyseenalaistetaan. Tarinassa seikkailevat fanihahmoni Yoru ja Suigin ja sen voi lukea täältä.

Otin myös itseäni niskasta ja piirsin viimein pari kuvaa Suiginista:

Suigin1.jpg

Anatomia pääsi hiukan derppaamaan, kun ei ollut luonnosteluun lyijykynää matkassa. Ajaa kuitenkin asiansa eli näyttää, minkä näköisestä hahmosta on oikein kysymys. Ohessa myös elohopeaa tarkoittavat Suigin-kanjit. Tästä, samoin kuin alemmasta, tulee aika hyvin ilmi Suiginin luonne:

Suigin2.jpg

Tätä piirtäessä kävi niin hassusti, että yritin piirtää koiraa ja sille tuli alkuun aika hyeenamainen pää. Sain sitä vähän korjailtua, mutta jotenkin tuo vieläkin näyttää mielestäni hieman hyeenamaiselta. Olen tainnut piirtää niitä vähän liikaa viime aikoina. :'D

Ylle linkatussa tarinassa muuten selviää, miten Suigin saa kyseisen arven ja kuinka villikoira päätyy tikattavaksi. Sinänsä pidän tästä yksityiskohdasta hahmossa (tikkiarvet ovat minusta jotenkin ihkuja), koska harvalla narttukoiralla Gingassa on arpia ja Ginin sukulaisista keltään ei puutu silmää. Lisäksi lähestulkoon kaikilta yksisilmäisiltä puuttuu aina se oikea silmä. Suiginilta puuttuu vasen. Tarinaa kirjoittaessani miellyin myös siihen, että Suiginilla ja Sakuralla on samanväriset violetit silmät.

Tarinassa Yoru ja Suigin ovat nuoria aikuisia ja heidän hahmokehityksensä on vielä hieman kesken. Jääräpäisellä Suiginilla on paljon opittavaa elämästä. Yorulla taas on edessään elämänsä haaste tuoreena äitinä.

Katsotaan, mitä jengi pitää Koira ja karhu -tarinasta. Sille voisi tehdä jatkoakin (plus kirjoittaa Yorun ja Suiginin nuoruudesta ja Blanken aiemmista vaiheista), mutta haluaisin ensin saada Kurohoshin tarinan valmiiksi.