Osa kävijöistä on saattanut huomatakin, että blogini altteriosio on vaihtunut Rotwolfinista Raezlaksi. Olen myös isolta osin korvannut Äffä-nimimerkkini Raezlalla, koska monet sovellukset ja sivustot eivät tue ä:tä ja jos olen luonut itselleni internetin kaunista maailmaa varten uuden itseltä tuntuvan altterin niin miksi ihmeessä en käyttäisi sitä? Olen Raezlana esim. Pokemon Go:ssa, Uusi Legenda -roolipelissä ja nykyään myös Hopeanuoli-yhdistyksessä. (Enkä minä pahastu, vaikka joku edelleen Äffäksi sanookin.)

riisipalloja.jpg

Olen tässä kehitellyt Hopeanuoli-faniyhdistyksen Facebook-sivuille erilaisia meemejä. Ylläoleva herätti ainakin paljon hilpeyttä. Tultuani valituksi yhdistyksen tiedottajaksi olen koittanut vähän aktivoida ry:n eri tiedotuskanavia ja tehostaa tiedotusta. Hopeanuoli-yhdistys mainittiin radiossakin juontajan löydettyä ilmoitustaululappumme kauppareissullaan. Ja mikäs sen mukavampaa, jos lisänäkyvyyden myötä uudet kiinnostuneet innostuvat osallistumaan yhdistyksen toimintaan jäseninä, tapahtumakävijöinä, ohjelmissa ja miiteissä tai muulla tapaa. Yhdistyksen parissa eletään muutenkin jännittäviä aikoja - ensi viikolla tulee mahdollisesti varmistus siitä, milloin ensi vuoden Gingacon pidetään.

Tähdenlennon viidettä - susiaiheista numeroa - ollaan väkertämässä kasaan ja itsekin tein sinne useamman artikkelin. Olen myös aika innoissani, sillä pääsin tekemään tämänkertaisen numeron kantta yhdessä Thesuskulin kanssa. On aina siistiä nähdä omaa kättenjälkeä painetussa lehdessä, mutta kannessa se on varmaan jo ihan eri tavalla siistiä. Lehti pyritään saamaan ulos ennen Traconia, jolloin se tulee siellä ulos. Myös Hopeapuodin uudistuksen pitäisi valmistua piakkoin, jolloin lehden voi tilata sieltäkin. :)

aurajoki.jpg

Pokemon Go:stakin olisi tarkoitus pian kirjoitella oma artikkelinsa. Olen vain vähän lykännyt sitä, koska siitä olisi tullut ragevuodatus kaikista bugeista ja pettymyksistä, mitä pelin kanssa olen kokenut. Jumittamista ja lagaamistakin enemmän (ne ymmärtää alkuunsa, kun on uusi peli kyseessä) minua raivostuttaa se, ettei omia Pokemoneja voi levuttaa ottelemalla ja kaverin kanssa ei voi käydä Pokemon-kamppailuja. Thuh. Toivottavasti tästä pelistä tulee joskus parempi versio. Olen tällä hetkellä levulla 13 ja pelaan keltaisessa tiimissä. Sähköpokemonit ovat aina olleet suosikkejani, joten valintaa ei tarvinnut kauaa miettiä. Hupaisaa sinänsä, kun keltaiset tuntuisivat olevan selkeästi vähemmistö ja kaikenlaista läppääkin noista heitetään. Ei sillä, ollaanhan me vähän derppejä. XD

razpokgo.jpgTältä muuten näyttää hahmoni Go:ssa. Harmitti, kun siinä pystyy tekemään vain kahdenmallisia ihmisiä (no juu, on se vaihtelua niihin aikoihin, kun Pokemon-pelissä oli pakko olla Ashin näköinen poika.. :'D) Päädyin tekemään tästä Raezlan ihmisversiosta vähän tummemman tytön, koska hei, alkuperäinen hahmo on kuitenkin afrikkalainen ja tuo näyttikin minusta paljon paremmalta. Ja persoonallisemmalta. Vaatteita, sun muita oli vain tyyliin kolmet erilaiset ja nekään eivät paljoa eronneet toisistaan. Ja arvatkaa vain, saiko hiuksista hopeanharmaita tai valkoisia, kuten hahmolla kuuluisi olla... Ja muutenkaan minä en tosiaankaan ole mikään nuori ja hoikka tyttönen.. No, ehkä sitä muuttuu hahmonsa näköiseksi supertreenatuksi, kun tarpeeksi Go:ta pelailee? ;D

Päivittelin tuossa myös blogin linkkiosiota, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa! Erityisesti minua ilahdutti löytää uusi mielenkiintoiselta vaikuttava blogi Toinen tähti oikealta googlaillessani Lion Guardin suomiduppaukseen liittyen. (Eih.. Nyt tekee itsekin mieli tilata tuollainen Janja-pehmo.. Tai olisiko tässä hyvä tekosyy lähteä Lontooseen uudelleen? Siellä tullut käytyäkin Disney Storessa.) Jotain Lion Guard -aiheista olisi kyllä kivaa hankkia kokoelmaan jossain vaiheessa.

zootr.jpg

Tässä muuten uusimmat hankintani! Pääsin viimein näkemään Zootropolis-elokuvan ja pidin siitä kovasti. Siitäkin aion jossain vaiheessa kirjoittaa tänne jonkunsorttisen artikkelin. Nuo figuurit kävelivät vastaan ihan Prismassa (hah hah, meinasin ostaa kaverini pojalle jotain lahjaksi ja päädyinkin ostamaan "leluja" itselleni! :'D )

Tässä, mitä olen alustavasti suunnitellut kirjoittavani, kunhan on aikaa ja inspistä:

- Pokemon Go!

- Pokemon-musikaali

- Weed - Kaksoissolan Legenda -musikaali

- Zootropolis

- Susilapset

- Ice Age 5

- Fedja-setä

- Ihmiseläimiä osa 2, vaihtoehtoja on monia

- Hemlock Grove

- Akame

- Jatkoa Mustan Hyeenan klaanille

- Fiiliksiäni Hopeanuoli-fanituksesta (ollut into välistä vähän alhaalla koko sarjan suhteen)

- Weed-sarjan arvostelu, kun on ilmestynyt kokonaan, voisin mahdollisesti ottaa ja lukea Weedin uudestaan sitä ennen.

sss4.jpg

Pokepallo Dingon pyllyllä! XD >

Mutta juu.. Otan tämän blogin kanssa ihan rennosti. Tämä on kuitenkin vapaa-ajan harrastusjuttu eikä leipätyö. Kirjoittelen sitä mukaan kuin saan aikaan. Ja väkisin vääntämällä ei saa aikaan hyviä artikkeleita.

Koko kesä tuli painettua duunia (feissarina) ja nyt vähän lomailen (= olen työttömänä) tässä ennen koulujen alkua. Kone- ja metallialan amisopinnot jäävät taakse jo ihan Tampereelta muutonkin myötä, mutta tieni jatkuu viimein seuraavalle koulutusasteelle! Sain nimittäin opiskelupaikan Metropoliasta Tieto- ja viestintätekniikan linjalta. (Tulevaisuudessa voimmekin sitten todeta Pinkkinuolen remake-versiosta: "No mitä odotitte? Tämä on insinöörin piirtämä!" XD) Täytyy sanoa, että olen ihan innoissani tuosta opiskelupaikasta ja täytyy toivoa, että opiskelu sujuu hyvin, eikä masismörkö iske ja jaksan muutenkin panostaa hommaan. Siinä mielessä tämä hengähdystauko ennen koulujen alkua on ihan tervetullut.

sss3.jpg

Nyt olen lähdössä koirieni (Dingo vasemmalla, Rokka oikealla) kanssa maalle pariksi päiväksi vähän rentoutumaan ja nauttimaan kesästä. Täytyy toivoa, ettei sää ole ihan karmea, jospa sitä pääsisi käymään melomassa yms. :) Metsälenkkejähän voimme tehdä täällä Vantaallakin, kun hyvä lenkkimaasto alkaa heti kotitalon takaa. Schrödinger-kisuni jää "isin" kanssa kotiin, saavat pojat viettää vähän kahdenkeskeistä aikaa. :D

Täytyy toivoa, että tulee maalla tehtyä muutakin kuin nörättyä. Koitan saada piirreltyä sun muuta tuossa reissun aikana. :3

Poikasteni kuulumisia ja muuta oikeisiin eläimiin liittyvää voi muuten lukea näiden oman blogin puolelta: Poikasten Pulkassa.

Lokoisaa loppukesää kaikille! :3

- Raezla