Kaksoissolan foorumissa oli jännä keskustelu aiheesta, kuka olisi ollut hyvä johtaja, jos Hopeanuolta ei olisi ollut. Benin kannalle kallistui moni, olihan se tavallaan joukkojen kärkikomentaja Sniperin paljastuttua petturiksi, mutta... En oikein jaksa uskoa, että sokeasta vanhasta Benistä olisi hoitamaan ison lauman johtajan virkaa - ainakaan kovin pitkään.

Nyt elämme kuvitteellisessa tilanteessa, jossa Riki ja Hopeanuoli kaatuivat kumpikin Suuressa Taistelussa. Ben toimii lauman väliaikaisena johtajana, mutta haluaa luovuttaa tittelin jollekin toimintakykyisemmälle, viisaalle ja rauhallisemmalle koiralle. Käynnissä ovat Ohun johtajan vaalit ja te - arvoisat blogini lukijat - olette villikoiria, jotka päättävät, kenestä tulee Ohun seuraava johtaja!

Ehdolla ovat:

Cross

+ Kokenut ja määrätietoinen koira, uroksen veroinen narttu. Benin puolisona hänellä on lauman luottamus takanaan. Järkevä, osaa ajatella koko lauman etua. Oikeudenmukainen.

- Toisinaan hieman äkkipikainen. Lisäksi tuore äiti, ehtiikö hoitaa johtajan tehtäviä nykyisessä elämäntilanteessaan?

 

Smith

+ Kokemusta joukkueen johtamisesta, määrätietoinen, oikeudenmukainen ja periksiantamaton. Oli lisäksi Hopeanuolen läheinen ystävä.

- Osa laumasta ei välttämättä ota Smithiä vakavasti auktoriteettina.

 

Chutora

+ Harkitsevainen kiivaudestaan huolimatta, voimakasluontoisen Kurotora-veljen tuki takana. Kolmesta pääehdokkaasta taistelutaidoiltaan paras, mikä on toki myös tärkeä johtajan ominaisuus.

- Ei kokemusta johtajana toimimisesta, tottunut tekemään, mitä edesmennyt isoveli Akatora sanoi.

 

Muut ehdokkaat?

Esimerkiksi Akame ja John ovat kumpikin ilmoittaneet olevansa kiinnostuneita johtajan pestistä. Laumassa on kuitenkin paljon ennakkoluuloja Igan shinobia kohtaan. Väliaikainen johtaja Ben taas ei luota Johnin arvostelukykyyn.

 

Kommentoikaa, kenestä pitäisi tulla Ohun uusi johtaja tässä tilanteessa ja miksi?